Vill du donera och eller sponsra vår verksamhet vore vi mycket tacksamma. Alla medel stora som små är öronmärkta för vår verksamhet till hundar som gör skillnad. Bank-Giro 5616-9394 eller Swish  1230169250.

Schäferkennel

Vi har som mål med våran avel, hundarna vi föder upp skall vara friska, och ha funktionsdugliga byggnadsförhållanden, vara mentalt anpassningsbara som gör det möjligt att fungera på många olika områden.

Då schäferhundsavel är brukshundsavel skiljer vi inte på tjänstehund från tävlingshund. 

Vi arbetar i huvudsak på fem fristående moderslinjer.

Kustmarkens Bacci
Kustmarkens Crazy
Kustmarkens Dimma
Kustmarkens Erta
Kustmarkens Qobra, Quba

Kennel Kustmarken har sedan första kullen 1995 fram till idag 2019-11-12 stambokfört 430 Tyska Schäferhundar.
Av dessa är 405 hundar i röntgbar ålder, 91% är röntgade 370st och 80% 296st är fria från HD och 85% 318st är fria från ED. Polishundar har det blivit 43st, övriga tjänstehundar 16st, På Svenska Mästerskapen har vi haft 29 ekipage, På Världens största Bruksprov WUSV har vi haft 13st ekipage, På RSV2000 WM och ISP har vi haft 31st ekipage och på Schäferslaget har vi haft 46st ekipage. Vid flera tillfällen Nationellt och Internationellt har vi haft mängder av pallplaceringar och slut segrare. Även på tjänstehundssidan hos Polisen har vi vid flera tillfällen haft pallplaceringar på Polishunds SM. Utöver detta har vi mängder av ekipage som nationellt och internationellt tävlar framgångsrikt Världen över. Tack till er alla, ni är fantastiska.

Vi har många kullar där kullvärdena ligger högt, vi har kullar man inte är stolt över men att avla tar tid och är långsiktigt. Vi har gjort en sammanfattning av samtliga kullar. Är det något som inte stämmer eller saknas på era hundar skicka mig ett mail till Robert.kustmarkens@telia.com skicka även in då era hundar varit ute på lite prov o tävling.

Än en gång ett stort tack för du väljer en Tysk Schäferhund från Kennel Kustmarken. En Schäfervalp från kennel Kustmarken levereras alltid med 2års garanti.
Robert o Carina Jönsson

Fodervärd?

Du som är intresserad av att bli fodervärd - hör av dig till oss.

kustmarkens@telia.com

Fyll i fodervärdsansökan eller sänd ett E-mail om mer info önskas.