Vill du donera och eller sponsra vår verksamhet vore vi mycket tacksamma. Alla medel stora som små är öronmärkta för vår verksamhet till hundar som gör skillnad. Bank-Giro 5616-9394 eller Swish  1230169250.

Insektsbaserat helfoder från FUNCiFUR

Hundmat och dental sticks med protein från insekter

Petgood är ett svenskt bolag som utvecklar hundmat och dental sticks med protein från insekter. Deras produkter är utvecklade av veterinärer, dietister och tandspecialister för att säkerställa bästa effekt och näringsprofil. Produkterna innehåller högkvalitativt protein från insektsarten svart soldatfluga och naturliga och noggrant utvalda ingredienser. Petgood erbjuder helfoder för vuxna hundar och valpar, och dental sticks för en bättre tandhälsa och munhygien.

9

Produkter utvecklade av veterinärer och dietister för att säkerställa en näringsrik och balanserad kost.

9

Högkvalitativt protein: Insekten svart soldatfluga är rik på aminosyror med hög smältbarhet, vilket innebär att den täcker hundens behov av essentiella aminosyror och att hunden enkelt kan tillgodogöra sig alla värdefulla proteiner.

9

Allergivänligt och snällt mot magen: Insekter är en ny proteinkälla för många hundar, vilket gör att den kan vara fördelaktig för hundar med allergier eller känslig mage då det minskar risken för en allergisk reaktion.

9

Naturligt och glutenfritt: Produkterna är glutenfria och innehåller endast naturliga och noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet och tillsatta vitaminer och mineraler. Insekter växer snabbt av sig själva och inga oönskade metoder används i produktionen av proteinet. De är alltså helt fria från oönskade tillsatser som antibiotika och tillväxthormoner.

9

Klimatsmart: Insekter släpper ut mindre växthusgaser och kräver mindre resurser (vatten, foder och mark) i produktionen av protein jämfört med andra traditionella animaliska proteinkällor. Med petgood kan du känna dig trygg med att bara det bästa hamnar i din hunds matskål.